Blokart Club Nederland

Website voor de blokartsport in Nederland

Sponsor worden?

Blokart Club Nederland probeert met regelmaat evenementen te organiseren voor zowel de jeugd (zoals bijvoorbeeld zeilclinics) als ook voor volwassenen. Hierbij zijn ook bezoekers van buiten de club regelmatig aanwezig.

Het grootste en jaarlijks terugkerend evenement is het Open Nederlands Blokart Kampioenschap. Hierbij komt elk jaar een aantal Blokart piloten uit Nederland, maar ook uit verschillende andere landen in Europa naar onze club. Met vrienden en andere familieleden.
Dit kampioenschap duurt een heel weekend. Zowel op de zaterdag, als op de zondag wordt er een aantal wedstrijden verreden.

Natuurlijk worden de evenementen uitgebreid aangekondigd op onze website, waarbij ook namen van de sponsors vermeld kunnen worden.
Het is daarom dat Blokart Club Nederland u de mogelijkheid wil aanbieden op haar website  uw bedrijfslogo inclusief een link naar uw bedrijfswebsite te plaatsen .

Daarbij geven wij u ook de mogelijkheid om een vlag op een door de wedstrijdcommissie aangewezen plaats, op te stellen. Stickers of andere merchandise met reclame mag worden uitgereikt, of in een “goody bag” worden meegegeven.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden en daarmee onze vereniging een financiële ondersteuning te verlenen, of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de Secretaris (Mobiel: 0643069910). Hij zal u de sponsorovereenkomst toesturen ter ondertekening.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw interesse.

Oscar Hallewas
Voorzitter

Wilt u meer zien van  onze sponsors?

Klik dan op deze link naar de pagina:
Onze Sponsors

Een familiedag aan het strand

Maar buiten dat is Uw bijdrage natuurlijk nu al zeker erg welkom. De de vereniging kan hiermee haar activiteiten nog verder uitbreiden.