Blokart Club Nederland

Website voor de blokartsport in Nederland

Sponsor worden?

Blokart Club Nederland probeert met regelmaat evenementen te organiseren voor zowel de jeugd (bijvoorbeeld zeilclinics) als ook voor volwassenen. Hierbij zijn ook bezoekers van buiten de club regelmatig aanwezig.

Het grootste jaarlijkse evenement is het Open Nederland Blokart Kampioenschap. Hierbij komen er elk jaar circa 60 tot 100 Blokart piloten naar onze club, met vrienden en andere familieleden. Dit kampioenschap duurt een heel weekend, dus zowel de zaterdag, als de zondag worden er wedstrijden verreden.

Natuurlijk worden de evenementen uitgebreid aangekondigd op onze website, waarbij ook namen van de sponsors vermeld kunnen worden. Plaatsing van een boodschap, logo of bedrijfsnaam op de website wordt dan ook ten zeerste aanbevolen.

Blokart Club Nederland biedt sponsors ook de mogelijkheid om een complete stand in te richten om producten te verkopen. Vlaggen mogen, op de door de wedstrijdcommissie aangewezen plaatsen, worden geplaatst en ook stickers of andere merchandise met reclame mag worden uitgereikt.

Ook “Food & Beverage” kan op gesponsorde basis aangeboden worden, mits vooraf schriftelijk is aangevraagd en ook goedkeuring is verleend door de wedstrijdcommissie.

Wilt u meer weten van en over onze sponsoren?

Klik dan op deze link naar de pagina:
Onze Sponsoren

Een familiedag aan het strand
Nog niet goedgekeurd

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden en daarmee onze vereniging een financiële ondersteuning te verlenen, of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met de Voorzitter.
Ook zijn wij bezig met een sponsorovereenkomst die kan worden gedownload en kan worden ingevuld en digitaal kan worden opgestuurd. Het is dan de bedoeling, dat er daarna met u contact zal worden opgenomen om de overeenkomst verder af te handelen.

Maar buiten dat is Uw bijdrage natuurlijk nu al zeker erg welkom. De de vereniging kan hiermee haar activiteiten nog verder uitbreiden.