Blokart Club Nederland

Website voor de blokartsport in Nederland

Kalender voor Nationale en Internationale evenementen

Deze pagina staat in het teken van de Blokart evenementen die in de loop van de tijd staan te gebeuren. Deze worden in een kalender weergegeven per dag, per week, of standaard per maand. Alle evenementen van Blokart Club Nederland zijn in de oranje kleur weergegeven. Dat kunnen wedstrijden zijn, maar ook informatieve mededelingen! Alle overige agendaonderwerpen worden in blauw getoond.

Met de toets > gaat u naar de volgende, of naar de vorige < periode. Wanneer u informatie over het evenement klikt u daarop en dan ziet u meer informatie over dat evenement. Klikt u daarna dan op “details over het evenement”, dan ziet u alle informatie die bij ons bekend is.
Dit kan worden weergegeven door middel van korte artikelen en een verwijzing naar de betreffende site, maar het kan ook informatie zijn die wij hebben verkregen door mediabeelden over die evenementen in het buitenland.

Ook lid worden?

Wilt u eigenlijk ook, dat er een Blokartclub komt die mede zeggenschap krijgt op de stranden? Klik dan op de knop voor uw inschrijving van Blokart Club Nederland!
Gezellig