Blokart Club Nederland

Website voor de blokartsport in Nederland

Het Lidmaatschap van Blokart Club Nederland

Het lidmaatschap staat open voor alle enthousiaste blokart rijders die een actieve bijdrage willen leveren aan het reilen en zeilen van de vereniging. Niet alleen de organisatie van de vereniging, de wedstrijden en de evenementen, maar ook een groot deel van het beheer en het onderhoud van de website wordt door de leden zelf uitgevoerd. Niet verplicht, maar wel héél prettig voor toelating als lid van de vereniging is dan ook dat je een enthousiast blokartrijder wil gaan worden en ook regelmatig aan de activiteiten van de vereniging wil gaan deel te nemen. Door actief bij te dragen aan de vereniging kan de blokart sport in Nederland groeien en ook meer bekendheid krijgen.

Hierna volgt alle informatie over hoe u lid kunt worden van de vereniging.

Het abonnement

Er is een keuze uit twee soorten abonnementen

  1. Het Individueel Lidmaatschap: de kosten hiervoor bedragen slechts € 20,- per kalenderjaar.
  2. Het gezinslidmaatschap: de kosten hiervoor bedragen slechts € 30,- per kalenderjaar. 
    Een Gezinslidmaatschap is niet alleen mogelijk voor de partner van het individuele lid, maar ook voor alle kinderen tot een leeftijd van 18 jaar, woonachtig zijn op hetzelfde adres als het Individuele lid en deel uitmakend van het gezin van dat betreffend individuele lid.

Het is natuurlijk ook voor iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar, mogelijk om individueel lid te worden. In dat geval dient het aspirant lid apart het inschrijfformulier in te vullen.

Wat te doen om lid te worden

Om lid te worden moet je een paar stappen ondernemen

  1. Maak gebruik van het digitale inschrijfformulier.
    (klik daarvoor op de link hier onder)
  2. Vul dit inschrijfformulier in de goede volgorde in, dan ontvouwen zich de juiste invulmogelijkheden zich. Alles wijst zich dan vanzelf.
  3. Maak de betaling rond en stuur het inschrijfformulier op door op de knop “verzenden”te drukken.
  4. Door het formulier op te sturen bent u aspirant lid van BCN en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd ontvangt u een bevestiging via de mail en dan bent u officieel lid van  Blokart Club Nederland.
Later ontvangt u ook uw lidmaatschapsnummer.